Monday 25 July 2011

Δελτίο Τύπου της Επιτροπής Αγώνα Ενάντια στα χημικά στο Σουσάκι

Και η τρίτη κινητοποίηση των κατοίκων του δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων ενάντια στην εγκατάσταση των αποθηκών τοξικών χημικών στο Σουσάκι πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος , η Δημοτική Αρχή και οι κάτοικοι έκαναν κατάληψη στις σιδηροτροχιές του Προαστιακού σιδηρόδρομου για μία περίπου ώρα, εφαρμόζοντας την απόφαση της Λαϊκής Συνέλευσης.
Κατά τη διάρκεια της κατάληψης μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό στους επιβάτες των συρμών, οι οποίοι έδειξαν κατανόηση του προβλήματος και συμπαραστάθηκαν στον αγώνα μας.
Μετά από τις τρεις πρώτες κινητοποιήσεις οι κάτοικοι έχουν πλέον αποκτήσει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και η Επιτροπή Αγώνα συνεχώς βελτιώνει την αποτελεσματικότητά της.
Με την ευκαιρία, εκδηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στους κατοίκους της Κομοτηνής που δοκιμάζονται από το τοξικό νέφος που προκλήθηκε εξ αιτίας ατυχήματος σε τοπική βιομηχανία πλαστικών.
Ο δίκαιος αγώνας μας θα συνεχιστεί μέχρι τη νίκη. Δεν θα τους περάσει αυτή τη φορά. Ο λαός με την πάλη του θα τους δώσει την απάντησή του.

No comments:

Post a Comment