Saturday 23 July 2011

Οι τρεις σεφ απαντούν!

Στην κάμερα του Star μίλησαν οι τρεις σεφ του «Junior Master Chef» για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαγωνίστηκαν οι λιλιπούτειοι μάγειρες...
και με αφορμή όσα έχουν ακουστεί για το ανταγωνιστικό κλίμα στην εκπομπή.

«Είμαστε και οι 4 ευαίσθητοι, οπότε ξέρουμε πώς να το χειριστούμε το θέμα», είπε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τονίζοντας: «Δηλαδή, όταν παίζαμε μήλα στο δρόμο και σε χτυπούσε η μπάλα, δεν έφευγες; Είναι το ίδιο πράγμα!».
Από την πλευρά του ο Γιάννης Λουκάκος τόνισε: «Θα έχει ένα τρόπο διαφορετικό προσέγγισης, σαφώς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν θα έχει έμφαση στον διαγωνιστικό χαρακτήρα, αλλά θα έχει έμφαση στο να μάθουν, να δημιουργήσουν και να παίξουν. Εμείς αυτά που λέμε είναι αντικειμενικά κι αυτά που πιστεύουμε και δεν θεωρώ ότι δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να είναι στημένο».
Όσο για τον «πρεσβύτερο» της παρέας των σεφ, τον Λευτέρη Λαζάρου επισημάνθηκε το ότι δεν υπήρξε απόρριψη παιδιού: «Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να απορρίψεις ένα παιδί. Εμείς δεν απορρίψαμε κανένα παιδί. Δεν είναι η δουλειά μας να απορρίπτουμε παιδιά. Δουλειά μας είναι να δούμε αν αυτά τα παιδιά έχουν δυνατότητες ή ικανότητες να μαγειρέψουν».

No comments:

Post a Comment