Wednesday 20 July 2011

Και που είσαι ακόμα;......

Παράπονα βλέπω απ' όλους για τις εταιρείες κινητής 'η και σταθερής τηλεφωνίας. Κοροϊδία, πολλαπλές χρεώσεις, καθυστερήσεις στη...
σύνδεση και άλλα πολλά. Να δείτε τι μας περιμένει με τις ιδιωτικοποιήσεις στο νερό και το ρεύμα αγαπητοί μου συμπολίτες!!! Γιατί μόλις αναλάβουν οι ιδιώτες να μας παρέχουν τα δύο αυτά πολυτιμότατα αγαθά, τότε θα καταλάβουμε τι πάει να πει ΕΥΔΑΠ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΟΣΕ, και τα συναφή.
Ο ιδιώτης δεν ενδιαφέρεται να έχεις εσύ νερό και ρεύμα. Ενδιαφέρεται πρωτίστως να τα κονομήσει. Μειώθηκαν οι τιμές στις τηλεπικοινωνίες ή μήπως αναβαθμίστηκαν οι τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες από τότε που ιδιώτες ανέλαβαν να μας τις παρέχουν; Ουδέποτε θα γίνει αυτό. Τρέχουμε από τον ένα πάροχο στον άλλον, νομίζοντας ότι λειτουργεί ο ανταγωνισμός και ίσως ο επόμενος να είναι καλύτερος, αλλά μάταια. Όλοι τα ίδια είναι! Και πληρώνουμε και ποιότητα υπηρεσιών δεν έχουμε. Έτσι θα γίνει και με το νερό και με το ρεύμα. Μόλις ξεπουληθούν σε ιδιώτε! ς και οι τιμές θα αυξηθούν και η ποιότητα των υπηρεσιών θα πέσει. Και καλά να μην έχεις τηλέφωνο και ίντερνετ, άντε τώρα να μην έχεις νερό και να ψάχνεις πότε θα διορθωθεί η βλάβη και πότε θα ευδοκήσει ο πάροχος να σου δώσει ρεύμα για να μαγειρέψεις ένα πιάτο φαγητό για τα παιδιά σου. Να πηγαίνεις από τον Άννα στον Καϊάφα για να βρεις τι φταίει και δεν έχεις νερό και ρεύμα. Και να συνδιαλέγεσαι με τον αυτόματο τηλεφωνή!!! Θα έχει μεγάλη πλάκα. Θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους... Και πού είσαι ακόμα ταλαίπωρε Έλληνα πολίτη!!!

No comments:

Post a Comment